Lap, ik blog nu ook…!

OK. Nooit gedacht dat ik op m’n 45ste (ja, ik ben van het gezegende jaar 1974) nog zou beginnen bloggen. Maar nu is het toch zover gekomen! Waarom? Wel, in de winkel (voor wie het niet zou weten, da’s Foto Coudenys in Veldegem, dé foto-speciaalzaak van West-Vlaanderen) hoor ik mezelf héél regelmatig dezelfde verhalen vertellen of uitleg geven. Waarom ik zelf met die DSLR of systeemcamera werk? Waarom dit merk en niet dat ander merk? Welke lens moet ik kiezen? Hoe heb je die foto gemaakt? Welke instellingen heb je gebruikt?

Niet dat ik dit niet graag doe in de winkel (wel integendeel!), maar door dit hier neer te schrijven kan ik ook m’n ervaringen aan anderen doorgeven. Of jij hier op zit te wachten laat ik in het midden! 😉

Héél gedetailleerde, technische reviews moet je van mij niet verwachten. Het internet staat vol artikels waarin de specificaties van die nieuwe body of lens uit de doeken gedaan worden en sowieso ben ik niet de grootste techneut – ik fotografeer liever dan altijd het fijne te moeten weten over de kleinste technische details. Ik zal je vooral mijn idee geven. Maar vooral: foto’s die met het toestel of lens in kwestie gemaakt zijn. Want dat blijft toch het allerbelangrijkste!

Een stortvloed aan nieuwe berichten moet je trouwens ook niet verwachten. Een mens moet er nog de tijd voor vinden ook hé! Hoe dan ook, ik hoop dat je er iets aan hebt en als er vragen zijn hoor ik het graag!

Met dank aan Fuji X Ambassadeur Ioannis Tsouloulis voor deze foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s